Apetit EGGFOOD vaječná směs žlutá 150g

Kód: 0215
Český produkt
Značka: Apetit
42 Kč 28 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)

Vaječné krmivo Apetit EGGFOOD je doplňkovým krmivem pro výbornou trvalou kondici ptáků.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Apetit - EGGFOOD vaječná směs žlutá 150g

Produkt obsahuje potřebné složky pro správný růst mladých ptáků, pro zvýšené nároky dospělých ptáků v období rozmnožování a také v období přepeřování.

Vaječná směs Apetit EGGFOOD je vhodná pro zebřičky, kanáry, andulky, korely, agapornise a všechny další druhy semenožravých ptáků.Tuto směs ptáci dobře přijímají a rychle tráví.

Vaječnou směs je vhodné používat v průběhu celého roku pro dlouhodobou dobrou kondici ptáků, především však v obdobích větších nároků na výživu, jako je přepeřování, rozmnožování a odchov mláďat.

Krmný návod: Přidávejte do krmiva celoročně 3x týdně v množství 25% denní dávky krmiva. Během přepeřování a rozmnožování podávejte v množství 25% denní krmné dávky každý den.

Upozornění: Ujistěte se, že má váš pták vždy k dispozici čerstvou vodu. Vaječná směs Apetit EGGFOOD RED je připravená k přímému použití. Znehodnocené krmivo z klece likvidujte.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pro ptactvo
Hmotnost: 0.15 kg
Složení: Pekařské výrobky, vejce a výrobky z vajec, vedlejší rostlinné produkty, oleje a tuky, cukry, semena, vaječné žloutky, mléko a mléčné deriváty, barvivo, aroma, antioxidant
Deklarované jakostní znaky: Vlhkost do 10 %

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: